Mini stepper multifunctional, ZOCO BODY-QD408 | Review si Pareri obiective

0
(0)

ZOCO BODY-QD408 este un stepper compact special proiectat pentru cei care vor sa se antreneze acasa ce asigura siguranta si usurinta in utilizare. Cu ajutorul acestuia puteti lucra mai multe zone ale corpului, datorita accesoriilor suplimentare cu care a fost prevazut.

Mini stepper-ul ZOCO BODY-QD408 este un dispozitiv foarte ingenios, care in plus, a fost echipat si cu platforma de rasucire pentru un antrenament complet. Puteti realiza cu ajutorul sau, atat antrenamente de tip fitness, cat si cardio. Imbunatateste conditia fizica, creste rezistenta la efort si previne riscul afectiunilor cardiovasculare.

Aparatul prezinta cadrul metalic rezistent, doua amortizoare hidraulice ce ofera rezistenta pedalelor, dar si corzi elastice. Pedalele sunt prevazute cu sistem anti-alunecare ce impiedica alunecarea piciorului pe parcursul exercitiului. Acesta poate suporta o greutate de pana la 120 de kg.

Stepper-ul prezinta si computer cu display prin intermediul caruia puteti verifica durata, numarul de pasi, caloriile consumate si distanta parcursa. Urmarind acesti parametrii, va fi mai usor sa monitorizati antrenamentul si sa atingeti rezultatele dorite.

ZOCO BODY-QD408 review

Dimensiunile acestuia sunt de 95 cm lungime si 47 cm latime alaturi de o greutate de 18 kg.

Verifica oferta de azi!

Concluzii si Pareri

ZOCO BODY-QD408 este un aparat fitness foarte ingenios, excelent pentru cei ce vor sa aiba parte de un antrenament placut in confortul propriului camin. Clientii sunt de parere ca au facut o alegere foarte bun optand pentru acest model de care sunt foarte incantati si care sustin ca isi face treaba in parametrii optimi. Este usor de reglat, nu ocupa mult spatiu, iar gama de exercitii care pot fi realizate este destul de variata spre deosebire de stepperele clasice. Il recomanda mai departe si apreciaza raportul calitate/pret drept unul foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: ZOCO BODY-QD408

9.8

Calitate

9.7/10

Rezistenta

9.8/10

Pret

9.7/10

Functii

9.9/10

Design

9.7/10

Pros

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Platforma rasucire
  • Gantere
  • Computer cu display
  • Sigur si stabil

Cons

  • Nu au fost identificate

Lasă un comentariu