Mini stepper fitness cu corzi Orion SA200 Review si Pareri pertinente

0
(0)

Orion SA200 este un mini stepper fitness cu ajutorul caruia va puteti antrena in siguranta in confortul propriului camin. Acesta simuleaza perfect exerctiile de tip urcare si coborare a scarilor, fiind insa mai bland cu articulatiile.

Mini stepper-ul Orion SA200 are la baza tehnologia de amortizare hidraulica ce asigura un antrenament comod. Folosind regulat aparatul, va puteti mentine in forma sau puteti arde kilogramele nedorite. In plus, este benefic si pentru sanatate.

Aparatul include un computer cu display prin intermediul caruia puteti verifica durata, numarul de calorii arse, numarul de repetitii pe minut si numarul total de repetitii. Este benefic pentru a lucra zona picioarelor, feselor, abdomenului inferior, dar si bratelor utilizand corzile speciale din dotare.

Pedalele sunt prevazute cu sistem antiderapant ce impiedica alunecarea in timpul exercitiului. Stepper-ul poate sustine o greutate de pana la 100 de kg. In plus, este un aparat fitness compact, ceea ce il face foarte usor de depozitat si nu ocupa mult spatiu.

Verifica oferta de azi!

Concluzii si Pareri

Orion SA200 este un mini stepper fitness excelent pentru cei ce vor sa faca miscare in confortul propriului camin, ajutandu-va sa va mentineti intr-o forma buna. Cumparatorii sunt multumiti de alegerea facuta si declara ca aparatul functioneaza bine. Este foarte stabil, presupune un mod de functionare intuitiv, nu ocupa mult spatiu si sunt incantati ca include si benzi elastice pentru brate. Din punctul lor de vedere, au facut o alegere corecta al carei raport calitate/pret este unul bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Orion SA200

9.6

Calitate

9.5/10

Rezistenta

9.7/10

Pret

9.6/10

Functii

9.6/10

Design

9.5/10

Pros

  • Raport calitate/pret bun
  • Corzi pentru brate
  • Stabil
  • Sistem antiderapant

Cons

  • Nu au fost identificate

Lasă un comentariu