Stepper FitTronic S300 | Review si Pareri utile

0
(0)

FitTronic S300 este un stepper special proiectat pentru cei care vor sa se antreneze acasa, oferind un antrenament eficient si echilibrat. Ajuta la tonifierea si subtierea picioarelor, coapselor, dar si a bratelor gratie coardelor elstice cu care a fost prevazut.

Stepper-ul FitTronic S300 este un dispozitiv practic si robsut, ce ocupa foarte putin spatiu de depozitare, ceea ce il face excelent si pentru spatii mai resntase. Ofera beneficii importante precum imbunatatirea sanatatii cardiovasculare, a circulatiei sangelui, ajuta la tonifierea musculaturii, imbunatateste echilibrul, dar si a posturii. In plus, poate fi folosit si pentru pierderea in greutate.

Pedalele sunt prevazut cu sistem antiderapant ce impiedica alunecarea piciorului in timpul exercitiului. Gruetatea maxima pe care o poate sustine este de 100 de kg.

Dispune si de un computer mic cu display prin intermediul caruia puteti contoriza durata antrenamentului, numarul de pasi realizat intr-un singur minut, numarul total de pasi si numarul de calorii arse. Este foarte stabil si echilibrat in timpul functionarii.

Verifica oferta de azi!

Concluzii si Pareri 

Stepper-ul FitTronic S300 este un dispozitiv foarte practic pentru oricine isi doreste sa se antreneze acasa, fiind sigur si eficient. Cumparatorii sunt foarte multumiti de alegerea facuta si sunt de parere ca pentru nevoile lor a fost exact ceea ce trebuie. Nu ocupa mult spatiu, este foarte stabil si practic, iar in ansamblu nu au ce sa ii reproseze. Il recomanda mai departe si considera raportul calitate/pret drept unul avantajos.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: FitTronic S300

9.6

Calitate

9.6/10

Rezistenta

9.7/10

Pret

9.6/10

Functii

9.6/10

Design

9.7/10

Pros

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Coarde elastice
  • Stabilitate buna
  • Compact

Cons

  • Nu au fost identificate

Lasă un comentariu