Stepper STEP UP EVERFIT, Greutate maxima 100 kg | Review si Sfaturi utile

0
(0)

STEP UP EVERFIT este un mini stepper pe care il puteti folosi in siguranta in confortul propriului camin, oferind un antrenament eficient si echilibrat. Are un impact redus asupra articulatiilor si ofera siguranta in utilizare.

Stepper-ul STEP UP EVERFIT este un model realizat din metal ce are capacitatea de a sustine o greutate de pana la 100 de kg.  Pedalele acestuia sunt prevazute cu sistem antiderapant impiedicand alunecarea piciorului in timp ce va antrenati.

Este prezent si computerul cu display prin intermediul caruia puteti monitoriza informatii referitoare la durata antrenamentului, numarul de pasi totali, numarul de pasi pe minut, dar si numarul de calorii arse.

Stepper STEP UP EVERFIT review

Este un aparat compact, care datorita dimensiunilor reduse este usor de depozitat si in spatii mai mici. Poate fi o alternativa inspirata si pentru incepatori.

Verifica oferta de azi!

Concluzii si Pareri

Stepper-ul STEP UP EVERFIT este un aparat fitness excelent si pentru incepatori ce ofera un bun echilibru. Clientii actuali sustin ca pentru nevoile lor a fost o alegere inspirata. Este stabil si echilibrat in timpul functionarii, nu ocupa mult spatiu si poate fi o alegere potrivita pentru orice utilizator indiferent de conditia fizica. Il recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul avantajos.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Recenzii pe scurt: STEP UP EVERFIT

9.4

Calitate

9.4/10

Rezistenta

9.6/10

Pret

9.4/10

Functii

9.4/10

Design

9.3/10

Pros

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Compact
  • Usor de folosit
  • Echilibrat

Cons

  • Nu au fost identificate

Lasă un comentariu