Stepper profesional DHS 8742TP | Review si Pareri utile

0
(0)

DHS 8742TP este un model de stepper ce imita actiunea de urcare a scarilor, fiind o solutie excelenta pentru a lucra zona picioarelor si feselor, in timp ce gleznele si arcitulatiile sunt protejate impotriva scarilor in mod normal. Poate fi folosit in siguranta de catre orice categorie de utilizator, indiferent de varsta sau gen.

Stepper-ul DHS 8742TP este realizat din otel, PVX si polipropilena oferind o buna rezistenta, timp in care poate sustine o greutate de pana la 135 de kg. Este prevazut cu suport de picioare cu suprafata antiderapanta, impiedicand alunecarea picioarelor in timpul exercitiului. In acelasi timp, lungimea pasului este de 50 de cm.

Aparatul este prevazut si cu un computer cu display prin intermediul caruia puteti monitoriza informatii referitoare la distanta parcursa, numarul pasilor, durata deplasarii, numarul de calorii arse si nivelul pulsului. Pulsul este masurat cu ajutorul senzorilor de la nivelul manerelor. In plus, este prezent si suportul pentru telefon sau tableta, ceea ce va face antrenamentul mai placut.

Stepper profesional DHS 8742TP review

Este dotat si cu volanta cu greutatea de 7 kg ce determina miscarea intregului aparat. Aceasta ofera o miscare lina gratie inertiei protejand articulatiile utilizatorului, dar si aparatul in sine. In acelasi timp, ofera 32 de nivele de rezistenta la manetele de pedalare, pe care le veti putea adapta in functie de conditia fizica pe care o aveti. In plus, centrul de greutate beneficiaza de un centru de greutate cu baza de sustinere ferma si dispozitive antiderapante impiedicand deplasarea aparatului pe parcursul exercitiului.

Dimensiunile aparatului sunt de 160 cm lungime si 67 cm latime, avand o greutate de 96 kg.

Verifica oferta de azi!

Concluzii si Pareri

Stepper-ul DHS 8742TP este un dispozitiv foarte bun pentru cei care vor sa se antreneze acasa, asigurand performantele excelente si o buna rezistenta. Cumparatorii sunt de parere ca au facut o alegere foarte buna optand pentru acest model cu care se antreneaza regulat si sunt foarte incantati de rezultate. Beneficiaza de o constructie foarte sabila, materialele din care este realizat sunt rezistente, iar aparatul functioneaza in parametri optimi. Il recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Recenzii pe scurt: DHS 8742TP

10

Calitate

10.0/10

Rezistenta

10.0/10

Pret

9.8/10

Functii

10.0/10

Design

10.0/10

Pros

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • 32 nivele de rezistenta
  • Realizat din materiale rezistente
  • Suport telefon/tableta
  • Sigur si stabil

Cons

  • Nu au fost identificate

Lasă un comentariu