Stepper Cardio Twister InnovaGoods Sport Fitness, Gri | Review si Sfaturi utile

0
(0)

Twister InnovaGoods Sport Fitness este un stepper potrivit pentru cei care vor sa desfasoare antrenamente cardio in confortul propriului camin, reprezentand o optiune buna pentru orice categorie de utilizatori indiferent de varsta sau gen. Este un aparat fabricat din fier, cauciuc cu densitate mare si ABS, iar datorita picioarelor antiderapante, ofera o buna stabilitate in timpul exercitiului.

Stepper-ul Twister InnovaGoods Sport Fitness beneficiaza de un design compact si rezistent, ghidon captusit ce ofera un bun confort in timpul exercitiului. De asemenea, beneficiaza de doua nivele de rezistenta pe care le veti adapta in functie de conditia fizica pe care o aveti. Cu ajutorula cestuia puteti antrena zona feselor, picioarelor, taliei, muschilor abdominali si ai bratelor.

Pedalele acestuia sunt prevazute cu sistem antiderapant ce impiedica alunecarea in timpul antrenamentului. Mai mult decat atat, dispune si de un computer cu display prin intermediul caruia puteti monitoriza numarul de calorii arse, numarul de pasi pe minut, numarul de pasi total si durata programului. Totodata, poate sustine o greutate de pana la 120 de kg.

Stepper Cardio Twister InnovaGoods Sport Fitness review

Dimensiunile acesteia sunt de 48 x 56 x 28 cm.

Verifica oferta de azi!

Concluzii si Pareri

Stepper-ul Twister InnovaGoods Sport Fitness este un aparat potrivit pentru cei care vor sa se antreneze eficient in confortul propriului camin asigurand un antrenament eficient si echilibrat. Cumparatorii sustin ca acest aparat a fost exact ceea ce aveau nevoie si declara ca este usor de folosit, nu este voluminos si ofera o buna stabilitate in timpul exercitiului. O recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul avantajos.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Pareri pe scurt: Twister InnovaGoods Sport Fitness

9.7

Calitate

9.7/10

Rezistenta

9.8/10

Pret

9.6/10

Functii

9.6/10

Design

9.7/10

Pros

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Suprafata antiderapanta
  • Nivele de rezistenta diferite
  • Computer cu display
  • Stabilitate buna

Cons

  • Nu au fost identificate

Lasă un comentariu