Stepper BODY COACH cu ghidon si computer | Review si Recomandari

0
(0)

BODY COACH este un stepper recomandat pentru cei care vor sa se antreneze acasa, oferind un mod de functionare sigur si eficient. Ofera o buna stabilitate, asigurand standarde inalte de calitate pentru un antrenament eficient si echilibrat.

Stepper-ul BODY COACH este un aparat compact si stabil putand fi folosit in siguranta in confortul propriului camin de catre orice categorie de utilizator. Puteti realiza exercitii specifice pentru picioare, puteti regla intensitatea exercitiului intarind rezistenta si sistemul cardiovascular.

Beneficiaza de pedale cu sistem antiderapant ce impiedica alunecarea piciorului in timpul exercitiului. Mai mult decat atat, poate sustine o greutate de pana la 100 de kg.

Este prevazut si cu un computer cu display prin intermediul caruia puteti monitoriza parametri precum durata, numar de pasi pe minut, numar de calorii arse. Inaltimea treptei poate fi reglata, iar manerele sunt captusite pentru un bun confort in timpul exercitiului.

Dimensiunile aparatului sunt de 44 cm lungime, 44 cm latime si 144 cm inaltime, avand o greutate de 9.5 kg.

Verifica oferta de azi!

Concluzii si Pareri

Stepper-ul BODY COACH este un model potrivit pentru cei care vor sa se antreneze in confortul propriului camin fiind foarte stabil si usor de reglat. Cumparatorii sunt multumiti de modul in care functioneaza si confirma faptul ca isi face treaba eficient. Totodata, presupune un mod de utilizare intuitiv, este stabil si destul de silentios in timpul antrenamentului, iar atunci cand nu este folosit nu ocupa mult spatiu. Il recomanda mai departe si considera raportul calitate/pret drept unul avantajos.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Recenzii pe scurt: BODY COACH

9.6

Calitate

9.6/10

Rezistenta

9.7/10

Pret

9.5/10

Functii

9.5/10

Design

9.5/10

Pros

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Sigur si stabil
  • Usor de folosit
  • Compact

Cons

  • Nu au fost identificate

Lasă un comentariu