Stepper cu calculator Tunturi, 41 x 31 x 15.5 cm, alb/negru | Review si Pareri pertinente

0
(0)

Stepper-ul Tunturi poate fi o varianta inspirata pentru cei care doresc sa se antreneze in confortul propriului camin, fiind un aparat sigur si usor de folosit. Cu ajutorul acestuia, va puteti antrena eficient zona inferioara a corpului, fiind o optiune buna pentru orice utilizator indiferent de varsta sau gen.

Stepper-ul Tunturi este un dispozitiv compact, usor de folosit, pe care il puteti depozita cu usurinta si in spatii mai restranse. Beneficiaza de pedale antiderapante ce impiedica alunecarea piciorului pe parcursul antrenamentului. Totodata, greutatea maxima pe care o poata suporta este de 80 de kg.

Este dotat si cu un computer cu display prin intermediul caruia puteti monitoriza informatii referitoare la durata antrenamentului, numarul de pasi pe minut, numarul de pasi total, dar si numarul de calorii arse.

Ofera o buna stabilitate in timpul exercitiului, nu se deplaseaza. Dimensiunile stepper-ului sunt de 47 cm lungime si 31 cm latime.

Verifica oferta de azi!

Concluzii si Pareri

Stepper-ul Tunturi este un dispozitiv fitness excelent pentru cei care vor sa se antreneze in siguranta acasa, fiind o solutie optima si pentru incepatori. Cumparatorii sunt incantati de el si sustin ca ofera un mod de functionare extrem de intuitiv, aparatul fiind foarte stabil in timpul functionarii. Il folosesc regulat si confirma faptulc a isi face treaba eficient, motiv pentru care il recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret drept unul avantajos.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Tunturi

9.5

Calitate

9.6/10

Rezistenta

9.7/10

Pret

9.5/10

Functii

9.4/10

Design

9.5/10

Pros

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Echilibrat si stabil
  • Usor de folosit
  • Dimensiuni reduse

Cons

  • Nu au fost identificate

Lasă un comentariu