Stepper Modernhome, Alb/Verde – Gb-5032y | Review si Sfaturi utile

0
(0)

Modernhome Gb-5032y este un stepper multifunctional potrivit pentru antrenamentul acasa. Presupune un mod de utilizare intuitiv si este o idee inspirata si pentru persoanele incepatoare care vor sa inceapa sa faca miscare in confortul propriului camin.

Stepper-ul Modernhome Gb-5032y are la baza sistemul Twist ce presupune efectuarea simultana a miscarilor laterale si verticale, sporind astfel eficienta aparatului. Beneficiaza de pedale antiderapante ce impiedica alunecarea piciorului in timpul exercitiului.

Este prevazut si cu un computer cu display prin intermediul caruia puteti monitoriza durata, numarul de calorii arse, numarul de pasi pe minut si numarul total de pasi. Mai mult decat atat, va puteti antrena in acelasi timp si zona bratelor datorita corzilor elastice cu care a fost prevazut.

Prezinta o baza de sustinere ferma, nu se deplaseaza in timpul antrenamentului. In plus, aparatul poate sustine o greutate de pana la 120 de kg.

Verifica oferta de azi!

Concluzii si Pareri

Modernhome Gb-5032y este un mini stepper excelent pentru cei care vor sa inceapa sa faca miscare acasa fiind practic si usor de folosit. Cumparatorii sunt foarte multumiti de acest aparat si sustin ca este un dispozitiv solid, realizat din materiale fiabile care isi face treaba excelent. Se regleaza usor, nu este galagios si poate fi depozitat foarte usor datorita dimensiunilor reduse. Il recomanda cu incredere mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Modernhome Gb-5032y

9.5

Calitate

9.5/10

Rezistenta

9.7/10

Pret

9.5/10

Functii

9.5/10

Design

9.4/10

Pros

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Sigur si stabil
  • Pedale anti-derapante
  • Corzi elastice

Cons

  • Nu au fost identificate

Lasă un comentariu