Stepper Zipro Climber | Review si Pareri utile

0
(0)

Zipro Climber este un stepper special proiectat pentru uz casnic ce combina avantajele unui stepper clasic si al unei biciclete eliptice. Cu ajutorul acestui dispozitiv, veti putea modela partea inferioara a corpului, precum fese, coapse, gambe, dar si zona abdomenului. Este o solutie practica pentru orice fel de utilizator, indiferent de varsta sau gen. Va poate ajuta sa va mentineti in forma, dar si sa atingeti conditia fizica  mult dorita.

Stepper-ul Zipro Climber vine la pachet cu o serie de avantaje importante. In primul rand, nu ocupa mult spatiu datorita constructiei sale verticale. De asemenea, este un aparat confortabil de utilizat, dar si intuitiv, prezinta suport pentru sticla astfel incat sa va puteti hidrata corespunzator. Mai mult decat atat, presupune un mod de functionare stabil si sigur, gratie constructiei solide. Pedalele sunt prevazute cu sistem antiderapant, impiedicand alunecarea piciorului pe parcursul antrenamentului.

Stepper Zipro Climber review

In acelasi timp, ofera 8 trepte de rezistenta magnetica ce permit reglarea intensitatii rezistentei la nivelul de antrenament si planul de antrenament. Este prezent si computerul cu display prin intermediul caruia puteti monitoriza urmatorii parametri: durata, numarul de pasi, nivelul pulsului, numarul de calorii arse. Pulsul este masurat cu ajutorul senzorilor localizati la nivelul manerelor. In plus, beneficiaza si de suport special pentru telefon, ceea ce va va ajuta sa aveti la indemana telefonul pentru a anima antrenamentul. Computerul este programat manual si prezinta ca sursa de alimentare doua baterii AAA.

Stepper Zipro Climber pareri

Aparatul este usor de transportat si datorita rotilor de transport din dotare. Totodata, greutatea maxima admisa pe care o poate sustine este de 120 kg.

Verifica oferta de azi!

Concluzii si Pareri

Stepper-ul Zipro Climber este o varianta inspirata de aparat fitness pentru uz casnic, ce ofera o buna stabilitate si un antrenament echilibrat. Cumparatorii sunt foarte multumiti de el si sustin ca il folosesc cu regularitate, iar pana acum nu au avut ce sa ii reproseze. Este usor de reglat, foarte stabil si usor de folosit, exact ceea ce aveau nevoie. Il recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Zipro Climber

9.8

Calitate

9.8/10

Rezistenta

9.9/10

Pret

9.8/10

Functii

9.9/10

Design

9.8/10

Pros

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • 8 trepte de dificultate
  • Suport telefon
  • Suport sticla apa
  • Sigur si stabil

Cons

  • Nu au fost identificate

Lasă un comentariu