Mini Stepper Jocca cu corzi | Review si Recomandari

0
(0)

Pentru cei ce isi doresc sa se antreneze in siguranta in confortul propriului camin, o varianta foarte buna de aparat fitness pentru uz casnic este mini stepper-ul Jocca prevazut cu corzi. Poate fi o solutie eficienta si echilibrata la care poate apela orice fel de utilizator.

Mini stepper-ul Jocca poate fi folosit pentru antrenarea muschilor din zona inferioara a corpului, iar pentru ca dispune si de corzi elastice, va puteti antrena inclusiv zona bratelor. Este prevazut cu pedale cu suprafata antiderapanta ce impiedica alunecarea piciorului pe parcursul exercitiului. Greutatea maxima pe care o poate sustine este de 100 de kg.

Aparatul dispune si de un computer cu display prin intermediul caruia puteti verifica durata antenamentului, numarul de pasi totali, numarul de pasi pe minut si numarul de calorii arse. Va fi mai usor sa fiti la curent cu cei mai importanti parametrii pentru evolutia voastra.

Modelul in discutie masoara 39 cm lungime, 27 cm latime si cantareste 5 kg. In plus, datorita greutatii reduse, aparatul poate fi mutat cu usurinta dintr-un loc in altul, iar pentru ca nu este un aparat voluminos, il puteti depozita cu usurinta si in spatii mai mici.

Verifica oferta de azi!

Concluzii si Pareri

Jocca este o varianta de mini stepper ideala pentru antrenament acasa ce functioneaza in parametri optimi si asigura un bun echilibru. Cumparatorii actuali sunt multumiti de aparat si declara ca functioneaza eficient, este ideal si pentru cei incepatori si nici nu ocupa  mult spatiu de depozitare. Sunt de parere ca au facut o alegere inspirata al carei raport calitate/pret este unul bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Mini Stepper Jocca cu corzi

9.5

Calitate

9.4/10

Rezistenta

9.6/10

Pret

9.5/10

Functii

9.4/10

Design

9.4/10

Pros

  • Raport calitate/pret bun
  • Corzi pentru antrenarea bratelor
  • Usor de depozitat
  • Suprafata antiderapanta

Cons

  • Nu au fost identificate

Lasă un comentariu