Stepper Domyos MS500 alb/corai | Review si Pareri pertinente

0
(0)

Stepper-ul este unul dintre cele mai populare aparate fitness pentru uz casnic. Acesta poate fi folosita in siguranta de catre orice categorie de utilizator, asigurand un antrenament echulibrat. Astazi, vom discuta despre stepper-ul Domyos MS500 pentru a afla mai multe detalii astfel incat sa va asigurati ca este sau nu o achizitie buna si pentru nevoile voastre.

Stepper-ul Domyos MS500 este ideal pentru tonifierea muschilor din zona inferioara, iar pentru ca a fost prevazut si cu niste corzi elastice, puteti lucra inclusiv zona bratelor. Pedalele sunt prevazute cu suprafete antiderapante, ceea ce inseamna ca nu va exista niciun risc de alunecare a piciorului in timpul exercitiului.

Imbina perfect exercitiile pentru musculatura si cele cardio, pentru tonifierea mai usoara la domiciliu. In general, pune accent pe tonifierea abdomenului, fesierilor, coapselor si gambelor.

Domyos MS500 este construit din otel si polipropilena avand capcaitatea de a sustine o greutate de pana la 100 de kg. Totodata, este prevazut si cu un computer cu display prin intermediul caruia puteti monitoriza urmatorii parametri: numar de repetari pe minut, numar de repetari totale, durata si numarul de calorii arse.

Stepper MS500 alb/ corai review

In acelasi timp, este un aparat stabil, usor de folosit si de depozitat. Datorita dimensiunilor reduse de doar 43.5 x 34.5 x 23 cm, acesta va putea fi depozitat si in spatii mai restranse.

Verifica oferta de azi!

Concluzii si Pareri

Stepper-ul Domyos MS500 este un model excelent pentru toti cei care vor sa se antreneze acasa, desigur, cu conditia de a nu depasi sarcina maxima admisa. Cumparatorii confirma faptul ca este un aparat reusit pe care il folosesc cu regularitate si de care sunt foarte multumiti. Sunt incantati ca pot lucra si zona bratelor in acelasi timp, iar antrenamentul este unnul placut. Aparatul este echilibrat, silentios si foarte usor de mutat dintr-un loc in altul, exact ceea ce aveau nevoie. Il recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Domyos MS500 alb/corai

9.6

Calitate

9.6/10

Rezistenta

9.7/10

Pret

9.5/10

Functii

9.6/10

Design

9.5/10

Pros

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Corzi elastice pentru brate
  • Usor de folosit
  • Suprafata antiderapanta
  • Usor de depozitat

Cons

  • Nu au fost identificate

Lasă un comentariu