Stepper Reglabil cu Manere si Corzi idealStore Stepper Home++ | Review si Pareri obiective

0
(0)

Cauti un aparat fitness eficient cu care sa te poti antrena in siguranta acasa? Stepper-ul idealStore Stepper Home++ar putea fi o varianta de luat in considerare cu ajutorul caruia va puteti antrena atat muschii din zona inferioara a corpului, cat si din zona superioara fiind special gandit in acest sens.

Cu ajutorul stepper-ului idealStore Stepper Home++ puteti arde calorii, va puteti antrena muschii coapselor si a gambelor, precum si muschii pieptului, abdomenuluo, bratelor si umerilor. Aparatul a fost special prevazut cu acele corzi elastice pentru a va putea antrena si zona superioara a corpului, accesorii pe care nu  le gasiti tocmai la orice stepper.

Aparatul este prevazut si cu un computer cu display prin intermediul caruia puteti monitoriza durata antrenamentului, numarul de pasi pe minut, numarul de pasi totali, dar si numarul de calorii arse.

idealStore Stepper Home++ review

Stepper-ul este realizat din materiale rezistente avand capacitatea de sustine o greutate de pana la 120 de kg. Dispune de pedale cu suprafata antiderapanta ce nu va permite alunecarea piciorului in timpul exercitiului, dar si posibilitatea de a regla intensitatea antenamentului. In plus, pentru o buna stabilitate, acesta este prevazut si cu doua manere fixe.

Dimensiunile pedalei sunt de 32 cm lungime si 11.5 cm latime, iar dimensiunile totale ale aparatului sunt de 40 cm lungime, 40 cm latime si 23 cm inaltime.

Verifica oferta de azi!

Concluzii si Pareri

Stepper-ul idealStore Stepper Home++ este un aparat fitness special proiectat pentru a il folosi in deplina siguranta acasa, ce permite atat antrenarea muschilor din zona inferioara a corpului, cat si a celor din zona superioara. Cumparatorii sunt foarte incantati de produs si declara ca face exact ceea ce promite. Este stabil, rezistent si usor de folosit chiar si de catre persoanele incepatoare. Il recomanda cu incredere mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul avantajos.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Recenzii pe scurt: idealStore Stepper Home++

9.6

Calitate

9.6/10

Rezistenta

9.7/10

Pret

9.5/10

Functii

9.6/10

Design

9.4/10

Pros

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Reglare intensitate pedalare
  • Manere si corzi elastice
  • Usor de folosit
  • Rezistent

Cons

  • Nu au fost identificate

Lasă un comentariu