Stepper HMS S3092, greutate maxima utilizatore 100kg, negru/portocaliu | Review si Recomandari

0
(0)

Stepper-ul HMS S3092 este un aparat fitness special conceput pentru a va antrena acasa fiind potrivit pentru orice fel de utilizator. Ofera un antrenament echilibrat, in siguranta, ajutand atat la tonifierea corpului, cat si la arderea caloriilor, imbunatatirea circulatiei sau ameliorarea celulitei.

Produsul in discutie ajuta la tonifierea musculaturii din partea inferioara a corpului – picioare, fese si abdomen inferior, iar suplimentar, a fost prevazut cu niste corzi elastice ce permit antrenarea bratelor, umerilor si spatelui. Pedalele sunt prevazute cu suprafata anti-alunecare avand o textura speciala cea asigura stabilitate.

Totodata, beneficiaza de un mic computer cu display prin intermediul caruia puteti monitoriza numarul de pasi pe minut, numarul de pasi totali, durata antrenamentului si numarul de calorii consumate. Toate aceste informatii le puteti verifica in timp real.

Stepper HMS S3092 display

Stepper-ul HMS S3092 are capacitatea de a sustine o greutate de pana la 100 de kg. Un alt avantaj se refera la usurinta cu care poate fi depozitat, caci datorita dimensiunilor de doar 43 cm lungime si 32 cm latime nu ocupa mult spatiu, iar datorita greutatii de 7.3 kg poate fi mutat cu usurinta dintr-un loc in altul.

Verifica oferta de azi!

Concluzii si Pareri

HMS S3092 este un stepper foarte bun pentru uz casnic cu ajutorul caruia va puteti antrena in siguranta in confortul propriului camin. Cumparatorii sunt foarte multumiti de aparat si sustin ca il folosesc cu reglaritate. Este stabil, usor de folosit si foarte practic, nu ocupa mult spatiu, fiind exact ceea ce aveau nevoie. Il recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul avantajos.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Recenzii pe scurt: HMS S3092

9.5

Calitate

9.6/10

Rezistenta

9.7/10

Pret

9.4/10

Functii

9.5/10

Design

9.5/10

Pros

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Corzi elastice
  • Usor de depozitat
  • Suprafata antiderapanta

Cons

  • Nu au fost identificate

Lasă un comentariu