Stepper Zipro Roam, greutate maxima utilizator 120 kg : Review si Recomandari

Pentru cei ce doresc sa se antreneze acasa, o varianta foarte buna de aparat fitness este stepper-ul Zipro Roam despre care vom discuta astazi. Printre principalele beneficii pe care le ofera se numara modelarea taliei, soldurilor si a abdomenului, lucrand intens si zona picioarelor si feselor. In plus, coarzile elastice permit inclusiv antrenarea bratelor.

Stepper-ul Zipro Roam poate fi folosit cu incredere in confortul propriului camin, unul dintre avantajele pe care le ofera fiind acela de a ocupa foarte putin spatiu de depozitare. Este un aparat 2 in 1 – stepper drept si torsional, ce imita urcarea scarilor si patinarea ori rolele,antrenand astfel mai multe cateogrii de muschi. Dispune de cabluri flexibile ce ajuta la intarirea muschilor din zona bratelor.

Stepper-ul este prevazut cu pedale antiderapante, ceea ce inseamna ca antrenamentul se va desfasura in siguranta. Totodata, cu ajutorul calculatorului cu display din dotare puteti monitoriza durata, numarul de pasii, numarul de calorii arse si numarul de pasi pe minut. Functia de scanare permite monitorizarea tuturor acestor valori simultan, derulandu-se automat pe ecran.

Dupa patru minute dupa ce aparatul nu mai este folosit, acesta se inchide automat, economisind astfel energie. Modelul in discutie preiznta o lungime de 35 cm si latime de 23.5 cm, avand o greutate de 8.7 kg. De asemenea, este de mentionat si faptul ca poate sustine o greutate de pana la 120 de kg.

Stepper Zipro Roam review

Verifica oferta de azi!

Concluzii si Pareri

Zipro Roam este o varianta de stepper foarte buna pe care il puteti folosi in siguranta in confortul propriului camin. Cumparatorii sunt foarte incantati de achizitia facuta si declara ca il utilizeaza intens, iar cu toate acestea rezista foarte bine. Este silentios in timpul utilizarii chiar si atunci cand este folosit de persoane cu greutati mai mari, corzile pentru maini sunt destul de dure, iar faptul ca pot merge fie normal, fie in balans stanga-dreapta constituie un avantaj. Constructia este solida, cursa mai lunga decat la alte modele pe care le-au incercat, iar in ansamblu nu au ce sa ii reproseze. Il recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul foarte bun.

Review pe scurt: Zipro Roam

9.8

Calitate

9.8/10

Rezistenta

9.9/10

Pret

9.7/10

Functii

9.7/10

Design

9.8/10

Pros

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Constructie solida
  • Corzi elastice dure
  • Pedale antiderapante
  • Silentios si stabil

Cons

  • Nu au fost identificate

Lasă un comentariu