Stepper Reglabil cu Corzi idealStore Stepper Home : Review si Pareri obiective

idealStore Stepper Home este un stepper special gandit pentru uz casnic cu ajutorul caruia puteti avea parte de un antrenament echilibrat. Poate fi o solutie eficienta pentru toti cei care isi doresc sa se antreneze in confortul propriului camin, insa mai multa detalii vom discuta in acest material.

Stepper-ul idealStore Stepper Home dispune de pedale antiderapante, ce impiedica alunecarea piciorului in timpul exercitiului. Important de stiut este si faptul ca puteti regla intensitatea de pedalare, in functie de conditia fizica pe care o aveti. Este realizat din otel si plastic avand capacitatea de a sustine o greutate de pana la 120 de kg.

Aparatul este prevazut cu tehnologia Twist, o tehnologie brevetata cu ajutorul careia stepper-ul functioneaza in doua planuri in acelasi timp: sus- jos, respectiv interior-exterior. Miscarile laterale-torsionale au capacitatea de a intari muschii interiori si externi ai coapsei, dar si cei abdominali. In plus, executand miscari verticale, veti antrena si muschii fesieri.

idealStore Stepper Home este prevazut si cu calculator cu ajutorul caruia puteti monitoriza timpul, numarul de pasi exercutati pe minut, contor pas in timpul exercitiului, numar de calorii arse si functia de scanare care deruleaza toate informatiile. Totodata, cu ajutorul corzilor elastice din dotare va puteti antrena in acelasi timp si musculatura bratelor.

Stepper Reglabil cu Corzi idealStore Stepper Home review

Verifica oferta de azi!

Acest model de stepper masoara 40 cm lungime si 40 cm latime, avand o greutate de 4 kg.

Concluzii si Pareri

idealStore Stepper Home este un stepper special conceput pentru uz casnic, pe care va puteti antrena ori de cate ori aveti timp si dispozitie. Cumparatorii sustin ca pentru nevoile sale acest aparat este exact ceea ce cautatu, fiind destul de echilibrat si fiabil. De asemenea, ofera o buna stabilitate in timpul antrenamentului, iar reglajele se realizeaza foarte usor. In plus, nici nu ocupa mult spatiu de depozitare datorita dimensiunilor reduse. Il recomanda mai departe si considera raportul calitate/pret drept unul avantajos.

9.6

Calitate

9.6/10

Rezistenta

9.7/10

Pret

9.6/10

Functii

9.7/10

Design

9.5/10

Pros

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Intensitate reglabila
  • Tehnologie Twist
  • Corzi pentru brate

Cons

  • Nu au fost identificate

Lasă un comentariu