Stepper lateral HMS Twist S3033, greutate maxima utilizator 100kg, negru/verde : Review si Sfaturi utile

Pentru toti cei care vor sa se antreneze casa si sunt in cautarea aparaturii potrivite si accesibile ca pret, o varianta foarte buna ar putea fi stepper-ul HMS Twist S3033 despre care va vom vorbi astazi. Este un aparat sigur, echilibrat, care poate oferi un antrenament eficient si poate fi folosit de catre orice categorie de utilizator.

Stepper-ul lateral HMS Twist S3033 este aparatul potrivit pentru efecturea de exercitii oblic la stanga si la dreapta. Ajuta la tonifierea musculaturii coapselor si feselor, executand in acelasi timp si un antrenament cardiovascular eficient. Permite reglarea rezistentei si poate oferi mai multe nivele de dificultate la pedalare.

Stepper-ul beneficiaza si de pedale antiderapante ce impiedica alunecarea piciorului in timpul exercitiului. Este prevazut cu cadru din otel ce poate sustine o greutate de pana la 100 de kg.

HMS Twist S3033 dispune si de un computer cu display prin intermediul caruia puteti monitoriza informatii referitoare la timp, numar de pasi executatii, numar de pasi pe minu, dar si numar de calorii arse. Inainte de fiecare antrenament puteti reseta calculatorul pentru a monitoriza parametrii in timp real.

Stepper lateral HMS Twist S3033 review

Interesant de mentionat este si faptul ca stepper-ul HMS dispune si de corzi pentru a antrena si zona bratelor astfel ca in timp ce realizati exercitii pentru zona inferioara a corpului puteti antrena si muschii din partea de sus. In plus, poate fi o optiune excelenta si pentru cei care locuiesc la bloc si nu dispun de foarte mult spatiu de depozitare, caci produsul nu este deloc voluminos. Dimensiunile acestuia sunt de doar 40.5 cm lungime si 39 cm latime, iar greutatea de 7 kg il face usor de mutat dintr-un loc in altul.

Verifica oferta de azi!

Concluzii si Pareri

Stepper-ul lateral HMS Twist S3033 poate fi o varianta foarte buna pentru cei care se antreneaza acasa, fiind un produs sigur si eficient. Cumparatorii sustin ca se antreneaza regulat pe el si pot confirma ca functioneaza in parametrii optimi, oferind stabilitate si usurinta in utilizare. Este destul de echilibrat, iar faptul ca nu ocupa mult spatiu inutil reprezinta un avantaj. Il recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este avantajos.

Review pe scurt: HMS Twist S3033

9.5

Calitate

9.4/10

Rezistenta

9.6/10

Pret

9.4/10

Functii

9.5/10

Design

9.4/10

Pros

  • Raport calitate/pret bun
  • Corzi pentru brate
  • Nivele de rezistenta diferite
  • Usor de depozitat

Cons

  • Nu au fost identificate

Lasă un comentariu