Stepper cu manere HMS S8004, greutate maxima utilizator 100kg : Review si Pareri pertinente

0
(0)

HMS S8004 este un stepper special conceput pentru a fi folosit in confortul propriului camin, asigurand un antrenament eficient si echilibrat. Ofera stabilitate, siguranta in utilizare si poate fi folosit de catre orice fel de utilizator. Este  o solutie optima si deloc costisitoare pentru toti cei care vor sa faca miscare acasa.

Stepper-ul cu manere HMS S8004 poate fi folosit atat pentru a scapa de kilogramele in plus, cat si pentru a va intari musculatura. Beneficiaza  atat de manere fixe, cat si de corzi care va vor permite sa lucrati nu doar zona inferioara a corpului, ci si pe cea superioara, in speta, bratele. Se poate regla pe inaltime astfel incat sa puteti obtine o pozitie corecta si comoda in timpul antrenamentului.

HMS S8004 corzi

Stepper-ul este prevazut si cu un computer cu display prin intermediul caruia puteti monitoriza durata antrenamentului, numarul de pasi, caloriile arse si numarul de pasi pe minut. Acesti parametri va sunt utili pentru a fi la curent cu stadiul in care va aflati si sa optimizati antrenamentul.

Stepper cu manere HMS S8004 display

Pedalele acestuia sunt prevazute cu sistem antiderapant, ce impiedica alunecarea piciorului in timpul exercitiului. Totodata, aveti in vedere faptul ca acest aparat poate sustine o greutate de pana la 100 de kg.

HMS S8004 pedale

Un  alt aspect de apreciat la el se refera la usurinta in depozitare, fiindca nu este un aparat voluminos, ca atare nu va ocupa spatiu prea mult in locuinta. Masoara 40 cm lungime si 43 cm latime si are o greutate de doar 10 kg.

Verifica oferta de azi!

Asadar, stepper-ul HMS S8004 poate fi o varianta foarte buna pentru a va antrena acasa, oferind un bun echilibru si un mod de utilizare foarte intuitiv. Cei care l-au achizitionat deja sustin ca este o alegere buna pentru nevoile sale, fiind stabil, usor de folosit si de depozitat. Il folosesc cu regularitate si spun ca functioneaza foarte bine, optand pentru acest model fiindca i-a incantat faptul ca dispune si de manere, ceea ce inseamna un echilibru mai bun decat in cazul celor fara manere, iar atunci cand au chef, pot antrena si bratele cu ajutorul corzilor. Prin urmare, il recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: HMS S8004

9.5

Calitate

9.4/10

Rezistenta

9.6/10

Pret

9.5/10

Functii

9.4/10

Design

9.5/10

Pros

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Mod de utilizare intuitiv
  • Manere si corzi
  • Pedale antiderapante
  • Usor de depozitat

Cons

  • Nu au fost identificate

Lasă un comentariu