Mini stepper HMS S3038, greutate maxima utilizator 100 kg : Review si Pareri

0
(0)

Esti in cautarea unui aparat mic si robust cu care sa te poti antrena in confortul propriului camin? Mini stepper-ul HMS S3038 ar putea fi o optiune interesanta si chiar potrivita si in spatii mai mici unde nu prea exista spatiu de depozitare. Avantajul acestuia este ca ocupa foarte putin spatiu, il puteti depozita oriunde si puteti antrena nu doar zona picioarelor si feselor, dar si zona bratelor datorita corzilor elastice cu care vine la pachet.

Mini stepper-ul HMS S3038 este un produs potrivit pentru construirea fortei musculare, imbunatateste circulatia sangelui si coordonarea intregului corp. Va puteti tonifia, puteti scapa de kilograme nedorite sau puteti ameliora aspectul celulitei. Interesant este si faptul ca va puteti lucra in acelasi timp atat zona inferioara a corpului, cat si cea superioara.

Totodata, este dispozitiv sigur si durabil ce poate suporta o greutate de pana la 100 de kg. Dispune de pedale antiderapante, neexistand riscul alunecarii piciorului in timpul antrenamentului. Este construit din materiale precum otelul si propilena, fiind o alegere  optima indiferent de conditia fizica pe care o ai, dar si de varsta utilizatorului.

Este prezent si un mic computer cu display, prin intermediul caruia puteti monitoriza informatii referitoare la timp, numarul pasilor, repetarile pe minut si numarul de calorii arse. Acestea va vor ajuta sa optimizati antrenamentul si sa monitorizati in permanenta cele mai importante date referitoare la evolutia voastra.

Dimensiunile produsului in discutie sunt de 36 cm lungime is 31.5 cm latime, avand o greutate de 5.4 kg.

Verifica oferta de azi!

Concluzii si Pareri

HMS S3038 este un mini stepper potrivit pentru uz casnic foarte util, ce nu presupune o conditie fizica speciala pentru a fi folosit, insa ar fi bine ca inainte de a il folosi, sa faceti putina incalzire pentru a preveni febra musculara. Cumparatorii sunt incantati de produs, spun ca este foarte stabil, functioneaza bine si il folosesc constant. Nu au intampinat probleme cu el, dimpotriva, a fost o adevarata surpriza placuta pe care o recomanda mai departe apreciind raportul calitate/pret drept unul foarte avantajos.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: HMS S3038

9.3

Calitate

9.2/10

Rezistenta

9.4/10

Pret

9.3/10

Functii

9.4/10

Design

9.3/10

Pros

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Poate fi folosit de catre orice utilizator
  • Benzi pentru a lucra si zona superioara a corpului
  • Stabil si usor de folosit

Cons

  • Nu au fost identificate

Lasă un comentariu