Stepper, cu display multifunctional, MS100, greutate maxima utilizator 100 kg, alb/negru | Review detaliat

0
(0)

Timpul nu iti permite sa ajungi la sala si cauti sa te antrenzi acasa? Atunci ti-ar putea fi de folos un stepper bun care sa  iti asigure un antrenament echilibrat si sigur. Stepper-ul MS100 ar putea fi o varianta de luat in considerare, dar mai intai va propunem sa descoperiti in continuare informatiile necesare.

Stepper-ul MS100 este un produs conceput pentru realizarea antrenamentelor cardio la domiciliu, ajutand la tonifierea musculaturii in zona picioarelor, feselor si abdomenului inferior, dar si pentru pierderea in greutate. In acelasi timp, este stimulat si stemul cardio-vascular.

Inainte de a incepe antrenamentul pe stepper, se recomanda ca timp de 3-5 minute sa va incalziti. In principiu, durata unui antrenament ar trebui sa fie de cel putin 20-30 de minute.

Stepper-ul beneficiaza de sistem antiderapant la nivelul pedalelor, oferind o buna stabilitate si prevenind riscul ca utilizatorul sa alunece sau sa se dezechilibreze. In plus, are capacitatea de a sustine o greutate de pana la 100 de kg.

Stepper, cu display multifunctional, MS100 review

In acelasi timp, beneficiaza si de computer cu display prin intermediul caruia puteti monitoriza numarul de pasi totali, numarul de pasi pe minut, durata antrenamentul, dar si numarul de calorii arse. In acest fel, va puteti verifica de fiecare data evoluatia antrenamentului.

Stepper, cu display multifunctional, MS100 recenzii

Pe de alta parte, este un aparat compact, ce nu ocupa mult spatiu de depozitare, ceea ce poate constitui un avantaj mai ales in aparatamente sau locuinte mai mici. In plus, este silentios, astfel ca nu devine deranjant in timpul antrenamentului.

Verifica oferta de azi!

Concluzii si Pareri

MS100 este un stepper pentru uz casnic eficient, cu ajutorul caruia va puteti antrena in siguranta in confortul propriului camin. Cumparatorii actuali au declarat ca produsul in sine isi face treaba eficient, functioneaza in parametrii optimi, este stabil, silentios si usor de folosit. De asemenea, sunt incantati si de faptul ca nu ocupa mult spatiu in locuinta, motiv pentru care il recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul avantajos.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: MS100

9.4

Calitate

9.4/10

Rezistenta

9.6/10

Pret

9.4/10

Functii

9.0/10

Design

9.5/10

Pros

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Pedale antiderapante
  • Usor de folosit
  • Silentios
  • Nu ocupa mult spatiu

Cons

  • Nu au fost identificate

Lasă un comentariu