Stepper cu display multifunctional si ghidon cu manere reglabile, MS120 | Review si Pareri obiective

0
(0)

Iti doresti sa faci putina miscare in confortul propriului camin si ai nevoie de aparatura fitness speciala in acest sens? Ei bine, stepper-ul MS120 poate fi o solutie care te poate ajuta fiind un aparat simplu cu ajutorul caruia te poti antrena regulat.

ZOCO BODY JX-MS91 este un aparat fitness usor de folosit, potrivit pentru orice categorie de utilizatori, oferind siguranta si confort. Este realizat din otel rezistent si plastice de calitate, care pot sustine o greutate de pana la 100 de kg.

Puteti realiza cu acest aparat antrenamente cardio care va vor ajuta sa scapati de kilogramele in plus, timp in care va puteti tonifia si musculatura, in special in zona fesierilor, coapselor si gambelor. Dispune de ghidon reglabil cu doua manere care va va ajuta sa obtineti o pozitie corecta in timpul antrenamentului. Pentru a lucra si zona taliei si a abdomenului, este recomandat sa realizati o miscare de rotatie a soldurilor la fiecare pas.

Stepper-ul dispune de pedale cu suprafata antiderapanta, ce impiedica alunecarea piciorului. In plus, beneficiaza si de un display mic cu ajutorul caruia puteti monitoriza distanta, numarul de pasi, dar si caloriile arse.

Verifica oferta de azi!

Concluzii si Pareri

MS120 este un stepper special proiectat pentru a va antrena in siugranta in confortul propriului camin putand fi folosit de orice categorie de utilizatori. Cumparatorii sunt multumiti de produs, iar pentru nevoile sale considera ca a fost alegerea potrivita. Este stabil, se poate regla usor pe inaltime, astfel incat sa poata sta drepti in timp ce pedaleaza, iar pe parcursul utilizarii, nu este galagios. In plus, atunci cand nu il folosesc ii gasesc foarte usor locul, intrucat nu ocupa mult spatiu de depozitare nefiind un aparat voluminos. Il recomanda mai departe si considera raportul calitate/pret drept unul avantajos.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: MS120

9.2

Calitate

9.0/10

Rezistenta

9.4/10

Pret

9.2/10

Functii

9.2/10

Design

9.1/10

Pros

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Usor de reglat
  • Display pentru verificare nr pasi, calorii arse si durata
  • Stabil si usor de folosit

Cons

  • Nu au fost identificate

Lasă un comentariu