Mini stepper multifunctional, ZOCO BODY MS91 | Review si Pareri pertinente

ZOCO BODY MS91 este un mini stepper multifunctional special proiectat pentru antrenamentul acasa cu ajutorul caruia puteti realiza exercitii ce va vor ajuta sa va imbunatatiti conditia fizica sau sa va mentineti in forma. Ofera siguranta si confort, fiind practic in orice locuinta.

Mini stepper-ul ZOCO BODY MS91 este realizat din otel rezistent si plastic de calitate ce ofera o buna rezistenta in timp. Pentru mai multa siguranta si confort, pedalele sunt acoperite cu material special antiderapant.

Cu ajutorul acestui aparat puteti realiza exercitii cardio, este eficient pentru tonifierea zonei inferioare a corpului adica fesieri, coapse si gambe, precum si a muschilor abdominali.

Totodata, beneficiaza de un computer cu display prin intermediul, caruia puteti monitoriza durata antrenamentului, distanta si numarul de pasi, precum si numarul caloriilor arse. Este silentios in timp utilizarii si stabil si poate suporta o greutate de pana la 120 de kg. In plus, beneficiind de manerele fixe, veti avea un echilibru si mai bun in timp ce va antrenati.

Mini stepper multifunctional, ZOCO BODY MS91 review

Verifica oferta de azi!

Dimensiunile stepper-ului sunt de 84 cm lungime si 44 cm latime, avand o greutate de 21 de kg.

Concluzii si Pareri

ZOCO BODY MS91 este un mini stepper echilibrat si bine realizat, cu ajutorul caruia va puteti antrena acasa in deplina siguranta. Cumparatorii sunt foarte incantati de el si sustin ca a fost o alegere foarte inspirata pentru nevoile sale. L-au montat foarte usor, il utilizeaza regulat si pot confirma ca ofera un antrenament eficient. Il recomanda mai departe si apreciaza raportul calitate/pret drept unul avantajos.

Review pe scurt: ZOCO BODY MS91

9.6

Calitate

9.6/10

Rezistenta

9.7/10

Pret

9.6/10

Functii

9.6/10

Design

9.5/10

Pros

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Stabil si sigur
  • Silentios
  • Cadru solid

Cons

  • Nu au fost identificate

Lasă un comentariu