Stepper cu manere HMS S3086, greutate maxima 100kg, negru/verde : Review si Pareri pertinente

HMS S3086 este un stepper special proiectat pentru cei care vor sa se antreneze in confortul propriului camin oferind siguranta si un bun echilibru. Poate fi folosit in egala masura atat de femei, cat si de barbati de toate varstele indiferent de conditia fizica pe care o au.

Stepper-ul HMS S3086 va poate ajuta sa va ardeti kilogramele nedorite sau sa tonifiati zone precum picioare, fese si partea inferioara a abdomenului. Datorita manetelor din dotare, dar si a corzilor elastice, va puteti lucra chiar si zona bratelor.

Aparatul este prevazut si cu un computer cu display prin intermediul caruia puteti monitoriza numarul de pasi executati, durata antrenamentului, caloriile consumate si numarul de pasi pe minut. Astfel, veti fi la curent cu propria evolutie.

Stepper cu manere HMS S3086 display

Pedalele sunt prevazute cu sistem antiderapant ce impiedica alunecarea piciorului in timpul exercitiului. Este foarte stabil in timpul antenamentului, dar si silentios.

Stepper cu manere HMS S3086 review

Verifica oferta de azi!

Dimensiunile acestuia sunt de 42 cm lungime si 30 cm latime, avand o greutate de 7.7 kg. In plus, poate fi folosit de catre persoane cu greutati de pana la 100 de kg.

Concluzii si Pareri

Stepper-ul cu manere HMS S3086 este ideal pentu cei ce doresc sa se antreneze acasa, oferind un bun echilibru si un mod de functionare optim. Cumparatorii s-au aratat multumiti de el si sustin ca pentru nevoile sale a fost exact ceea ce cautau. Este stabil, usor de reglat si de folosit, nu ocupa mult spatiu de depozitare, iar faptul ca isi pot antrena si bratele in acelasi timp a reprezentat un plus. Il recomanda mai departe si considera raportul calitate/pret drept unul foarte bun.

Review pe scurt: HMS S3086

9.5

Calitate

9.5/10

Rezistenta

9.7/10

Pret

9.5/10

Functii

9.6/10

Design

9.4/10

Pros

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Stabil si usor de reglat
  • Corzi elastice, manere
  • Nu ocupa mult spatiu

Cons

  • Nu au fost identificate

Lasă un comentariu