Stepper reglabil cu corzi BLACK EDITION idealSTORE : Review si Sfaturi utile

0
(0)

idealSTORE ne propune un mini stepper special conceput pentru cei care doresc sa se antreneze in confortul propriului camin ce asigura un antrenament cat se poate de echilibrat. In plus, datorita intensitatii ajustabile, poate fi folosite de mai multe cateogrii de utilizatori.

Stepper-ul idealSTORE ajuta la intarirea musculaturii picioarelor si feselor, imbunatatind starea generala a utilizatorului. Insa beneficiile nu se opresc aici, ci aparatul vine a pachet cu niste corzi elastice care vor permite si antrenarea bratelor, in acelasi timp.

Pedalele stepper-ului sunt orevazute cu suprafata anti-derapanta, astfel ca nu va exista riscul ca piciorul sa alunece in timpul antrenamentului. Totodata, acesta poate sustine o greutate de pana la 120 de kg.

In functie de conditia fizica pe care o aveti, puteti regla intensitatea la pedalare. De asemenea, aparatul se bucura de piciuri stabile din cauciuc, ce impiedica deplasarea acestuia in timp ce va antrenati.

Aparatul dispune si de un computer cu display prin intermediul caruia puteti monitoriza informatii referitoare la numarul de calorii arse, durata antrenamentului, numarul de pasi pe minut si numarul de pasi totali. Corzile pentru antrenarea bratelor din dotare au o lungime de 95 de cm.

Un alt avantaj al unui astfel de aparat se refera la usurinta cu care il puteti depozita fara a ocupa mult spatiu in locuinta. Pentru ca nu este un aparat voluminos, dimensiunile sale fiind de doar 40 de cm lungime, 37 cm latime si 18 cm inaltime ii veti putea gasi cu usurinta locul si in apartamente mai mici.

Stepper reglabil cu corzi BLACK EDITION idealSTORE review

Verifica oferta de azi!

Concluzii si Pareri

Stepper-ul idealSTORE este o varianta potrivita pentru persoane de diverse varste care vor sa se antreneze in confortul propriului camin asigurand un antrenament sigur si eficient. Clientii s-au declarat multumiti de alegerea facuta si sustin ca prezinta o constructie destul de rezistenta si stabila, functioneaza foarte bine si este usor de depozitat. Unele persoane il folosesc chiar si zilnic si declara ca nu au preintampinat nicio problema cu el. Il recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul avantajos.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Recenzii pe scurt: idealSTORE black edition

9.6

Calitate

9.6/10

Rezistenta

9.7/10

Pret

9.5/10

Functii

9.6/10

Design

9.7/10

Pros

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Intensitate reglabila
  • Corzi pentru antrenarea bratelor
  • Suprafata antiderapanta
  • Usor de depozitat

Cons

  • Nu au fost identificate

Lasă un comentariu