Mini-Stepper fitness, Sportstech, DFX100: Review detaliat

0
(0)

Sportstech DFX100 este un mini stepper ideal pentru cei ce isi doresc sa se antreneze acasa. Poate fi folosit zi de zi, ori de cate ori aveti putin timp sau dispozitie pentru a face putina miscare. In plus, datorita design-ului sau special gandit, reusiti sa economisiti spatiu, ocupand foarte putin loc.

Mini-stepper-ul Sportstech DFX100 dispune de pedale antiderapante, prevenind alunecarea piciorului in timpul exercitiului. Folosit cu regularitate, poate ajuta la prevenirea bolilor cardiovasculare, imbunatatind mobilitatea, dar si starea sanatatii, in general.

Unghiul pedalelor asigura un antrenament mai eficient. Totodata, dispune de sistem pe sine fiind prevazut cu rulmenti cu 8 bile. Cureaua de transmisie este foarte silentioasa, astfel ca aparatul nu va produce zgomot in timpul utilizarii.

De asemenea, beneficiaza si de sistem de franare magnetica pentru un exercitiu uniform, cu masa volanta, ideala atat pentru incaptori, cat si pentru cei mai experimentati. Astfel, puteti regla intensitatea la pedalare indiferent de nivelul de pregatire pe care il aveti.

Un alt avantaj al acestui model de mini stepper se refera la rezistenta pe care o ofera si la posibilitatea de a sustine o greutate impresionanta de pana la 150 de kg. Prezinta o constructie solida si stabila si poate fi folosit cu incredere si de catre persoanele supraponderale. In plus, fiindca beneficiaza si de computer cu display, puteti urmari in timp real cei mai importanti parametrii in evolutia voastra si anume: durata, numarul de calorii arse, numar de pasi pe minut si numar total de pasi.

Mini-Stepper fitness, Sportstech, DFX100 review

Verifica oferta de azi!

Concluzii si Pareri

Sportstech DFX100 este un aparat fitness foarte bun pentru a fi folosit in confortul propriului camin ce asigura un antrenament echilibrat. Cumparatorii sunt incantati de el si sustin ca este exact ceea ce aveau nevoie. Au declarat ca este usor de reglat nivelul de intensitate la pedalare, iar aparatul este foarte sigur si eficient. De asemenea, au fost incantati posibilitatea de a se controla prin Bluetooth direct cu telefonul mobil si pentru a putea monitoriza mai bine rezultatelele obtinute. Il recomanda cu incredere si altor utilizator si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Sportstech DFX100

9.8

Calitate

9.8/10

Rezistenta

9.8/10

Pret

9.5/10

Functii

9.9/10

Design

9.9/10

Pros

  • Raport calitate/pret bun
  • Reglare intensitate la pedalare
  • Poate sustine o greutate de pana la 150 de kg
  • Stabil si silentios
  • Conectare prin Bluetooth cu telefonul

Cons

  • Nu au fost identificate

Lasă un comentariu