Stepper Kondition SS 058, cu manere si afisaj digital : Review si Pareri utile

0
(0)

Sportul desfasurat acasa a devenit un obicei pentru multi utilizatori care se confrunta adesea cu lipsa de timp si de motivatie pentru a merge la sala. Antrenamentul acasa poate fi eficient, mai ales, daca dispui de tot ceea ce ai nevoie. Stepper-ul Kondition SS 058 este un produs special gandit pentru a fi folosit in confortul propriului camin, fiind o varianta prevazuta cu manere, greutati si afisaj digital pentru a va putea monitoriza mai usor antrenamentul. Dar mai intai de toate, va propunem sa descoperiti in continuare mai multe informatii utile pentru a vedea daca produsul in discutie este sau nu in concordanta cu nevoile voastre.

Stepper-ul Kondition SS 058 este prevazut cu doua amortizoare hidraulice ce asigura un nivel optim de rezistenta. Dispune de pedale anti-alunecare, manere moi si confortabile, dar si cadru rezistent. Un astfel de aparat imbunatateste circulatia sangelui si antreneaza eficient muschii picioarelor. In plus, il puteti folosi atat pentru a desfasura exercitii cardio, pentru a pierde in greutate ori chiar pentru tonifierea zonei inferioare a corpului, adica fesierii, coapsele si gambele, precum si muschii abdomenului.

Acest aparat este foarte usor de folosit, miscarile incluzand accesarea celor doua pedale cu ajutorul picioarelor, miscare similara cu urcatul scarilor. Antrenamentul desfasurat pe un stepper trebuie sa inceapa de la un nivel mai redus, crescand usor spre un nivel mediu. In plus, pedalele au fost prevazute cu sistem anti-derapant pentru a impiedica alunecarea piciorului utilizatorului pe parcursul antrenamentului.

De asemenea, Kondition SS 058 dispune si de un computer de bord cu display LED ce afiseaza informatii referitoare la numarul de pasi, caloriile arse si durata antrenamentului. Aparatul poate inregistra pana la 10 valori in memorie. Fiecare sedinta ar trebui sa inceapa cu o incalzire de 3-5 minute, dupa care sa incepeti antrenamentul propriu-zis.

Cele doua pedale sunt puse in functiune sub presiune corpului avand un sistem hidraulic ce poate suporta o greutate de pana la 100 de kg. Pedalele rigide sunt acoperite cu un strat de cauciuc rezistent oferind o aderenta foarte buna in cazul in care veti folosi o pereche de adidasi sport. Totodata, cadrul  metalic este unul foarte solid si este special conceput pentru a absorbi socurile produse de miscarile variate ce vor simula mersul normal.

Un alt avantaj se refera la usurinta de depozitare a aparatului in interiorul casei. Nu este necesara o incapere intreaga pentru a face sport, ci este suficient doar un spatiu pentru a te putea misca in voie. In plus, chiar te poti antrena in timp ce urmaresti un film sau chiar emisiunea preferata.

Greutatea pe care o poate suporta acest aparat este de maxim 100 de kg.

Dimensiunile stepper-ului sunt de 86.5 cm lungime si 44 cm inaltime, alaturi de o greutate de 13.5 kg.

Verifica oferta de azi!

Concluzii si Pareri

Kondition SS 058 este un aparat fitness special conceput pentru a fi folosit in siguranta in confortul propriului camin indiferent de pregatirea utilizatorului sau varsta acestuia. Totodata, clientii au declarat ca este una parat usor de montat, destul de stabil, nu produce mult zgomot in timpul utilizarii, iar in ansamblu, face tot ceea ce promite. Sunt de parere ca a fost o alegere inspirata pentru nevoile sale si considera raportul calitate/pret drept unul bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Kondition SS 058

9.4

Calitate

9.4/10

Rezistenta

9.5/10

Pret

9.5/10

Functii

9.4/10

Design

9.3/10

Pros

  • Raport calitate/pret bun
  • Usor de instalat si de folosit
  • Pedale anti-alunecare
  • Manere moi
  • Cadru rezistent

Cons

  • Nu au fost identificate

Lasă un comentariu